Egy ördögűző szerint a démonok már a mobilokhoz is értenek

Monsignor Stephen Rossetti amerikai ördögűző pap szerint a démonok haladnak a korral, többek között szöveges üzenetekben is képesek már kommunikálni. 

Az ördögűzés a legtöbb embernek a horrorfilmekből lehet ismerős, ám Rossetti atyának ez a mindennapos munkájának a része. A Monsignor két gyülekezetben is szolgált Syracuse-ban az évek folyamán, és még most, hetvenéves korában is heti rendszerességgel végez ördögűző szertartásokat a csapatával – számol be a New York Post. Nemrégiben a témával kapcsolatban egy könyvet is kiadott Diary of an American Exorcist. Demons, Possession, and the Modern-Day Battle Against Ancient Evil (Egy amerikai ördögűző naplója: démonok, megszállottság és a modernkori harc az ősi gonosz ellen) címmel.


Az új könyv gyakorlati szemmel mutatja be azokat az eseteket, amelynek az ördögűző szem- és fültanúja volt az évek folyamán. Többek között láthatatlan erők által mozgatott ajtókról, maguktól ki- és bekapcsolódó televíziókról, kontrollálatlanul nyüszítő kutyákról és emberekről olvashatunk, akik olyan ősi nyelveken szólaltak meg, amelyekről korábban még csak nem is hallottak.

Rossetti atya számtalan hihetetlen esetről számol be a könyvben, többek között azt is megjegyzi, hogy a pokolbéli szörnyek a technológia különféle eszközein keresztül, például szöveges üzenetben is megkereshetik az áldozataikat. „A múltban az elektronikus eszközöket zavarták be, például ki/bekapcsolták a tévéket és a lámpákat. Ma telefonon keverik a bajt” – mondta Monsignor Stephen Rossetti, aki amellett, hogy ördögűző, az Amerikai Katolikus Egyetem kutatóprofesszora és pszichológusa is egyben.

Rossetti egy olyan esetet is említ, ahol egy fiatal nőnek rejtélyes körülmények között egy fordított kereszt jelent meg a hátán. Míg a tisztító szertartás zajlott, a lány apja szöveges üzeneteket kapott a démonoktól, mint utólag kiderült azért, mert az apa fiatalon csatlakozott egy szektához, és még a születése előtt a sátánnak ajánlotta a lányát. A démonok pedig csak emlékeztették a férfit az üzenetben, hogy a lány az övék.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?