Ez a legnépszerűbb videojáték a tiktokkerek körében

A statisztikai adatok begyűjtésével arra keresték a választ, mely videojátékokok után érdeklődnek a leginkább a tiktokkerek. 

A TikTok közössége ma már óriásira duzzadt, se szeri, se száma azoknak a videóknak, ahol felgyorsított recepteket, szépségápolási tippeket és különféle trükkvideókat találnak a felhasználók. Az utóbbi időszakban ráadásul a gaming tartalmak is megszaporodtak az oldalon, talán ezért is tartotta fontosnak a Top10Casinos.com, hogy megvizsgálja, mely videojátékok a legnépszerűbbek a tiktokkerek körében.


A statisztika a Metacritic nevű oldal 100 legnépszerűbb játékát vette alapul, melyek közül a God of War videói bizonyultak a legkapósabbnak – nem kevesebb, mint 793 500 000 millió alkalommal indították el a TikTok felhasználók. A második helyen a Red Dead Redemption 2 végzett 695 millióval, őt követi a The Last of Us 318 millióval. A Grand Theft Auto V 268 millióval megtekintéssel a lista negyedik lépcsőfokára kapaszkodott fel.

A teljes lista ide kattintva érhető el.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?