Így változna laptoppá az Xbox konzol: nyerő ötlet, ha foglalt a tévé

Xbox Series S konzolt alakítana át egyfajta gamerlaptoppá a Kickstarteren futó xScreen. 

Mi van akkor, ha van otthon egy Xbox Series S konzol, a tulajdonosa pedig játszana rajta, de foglalt a tévé, mert azt valaki más nézi? Ilyenkor segítene a Kickstarteren futó új projekt, amelynek az xScreen terméke gyakorlatilag egyfajta gamerlaptoppá alakítja a konzolt.


Ehhez a konzolt nem kell átalakítani, nincs szükség extra tápkábelre vagy HDMI kábelre. Integrált akkumulátor ugyan nincs, de van 11,6 hüvelykes, full HD-s, 60 Hz-es kijelző, sztereó hangszórók, dedikált gombok a beállításhoz. Az egész 695 gramm csupán.

Az egyszerű kütyü révén akkor is játékra fogható az Xbox Series S, ha a tévé foglalt. Na és persze hordozhatóbbá is válik a konzol ilyen formában. Mivel azonban Kickstarter projektről van szó, nem árt óvatosnak lenni, az ilyen termékek nem mindig jutnak el a piaci megjelenésig. Az xScreent jövő januárban adnák ki mindenesetre.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: UPspec Gaming

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?