Telefonálni is lehet az Amazfit GTR 2 LTE okosórával

Az eSIM révén okostelefon nélkül is megoldható a telefonálás a legújabb Amazfit GTR 2 LTE okosórával. 

Hivatalosan is bemutatkozott nemrég az Amazfit GTR 2 LTE okosóra, ami a modell történetében egy újabb variánst jelent. A nevéből sejthetően ez már képes (eSIM révén) a hívások önálló fogadására és indítására, vagyis telefonálni az okostelefon használata és közelsége nélkül is lehet vele.


Elsőként Spanyolországban és Németországban lesz használható az óra hívásokra, a megjelenés a harmadik negyedévben esedékes, 249 eurós vételár mellett. Addigra elvileg kiderül, hogy mely további országokban mikor jelenik meg az óra.

Egyéb tekintetben ugyanaz a modell, mint a sima GTR 2, vagyis 1,39 hüvelykes AMOLED érintőkijelzője van, a ház alumíniumból készólt, a szíj pedig szilikonból. Összesen 90-nél is több sportolási módot tartogat az óra, GPS-támogatás, pulzusmérés, SpO2- és alváskövetés mellett. Az üzemidő 10 nap is lehet.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Amazfit

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?