Mindjárt itt van az adaptív zajszűrős OnePlus fülhallgató

Adaptív zajszűréssel és Warp Charge töltéssel érkezik július 22-én a OnePlus Buds Pro vezeték nélkül fülhallgató. 

Július 22-én mutatja be a Nord 2 5G mobilját a OnePlus, ezzel együtt pedig debütál majd a legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, a OnePlus Buds Pro is. Ezt a kutatás-fejlesztés vezetéséért felelős részleg vezetője, Kinder Liu hivatalosan is megerősítette.


Ahogyan azt is, hogy adaptív zajszűrésre számíthatunk, aminek a működését három mikrofon segíti majd. Intelligens módon csökkentik a zajszintet, 15-40 decibellel. Maga a termék az Apple AirPods Pro megoldását idézi, matt és fényes külsőre építenek, a szárak lesznek fényesek, fém hatásúak.

Liu szerint tokkal együtt akár 28 órányi üzemidő is összejöhet, méghozzá zajszűrés mellett. Anélkül 38 óra is lehet az érték. A tok egyébként a Warp Charge rendszerével 10 perc töltéssel 10 órányi üzemidőt biztosít majd. A tok a vezeték nélküli töltést is támogatja, de ilyenkor 10 helyett csak 2 wattal.

Ez lesz a OnePlus legdrágább fülhallgatója, matt feketében árulják majd.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?