Az első és egyelőre egyetlen magyar szexrobotos bordélyház 3 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit, a koronavírus-járvány azonban teljesen tönkretette. 

Három évvel ezelőtt négy szilikonlánnyal nyitotta meg szalonját Nagy András, aki most kénytelen bezárni azt, a koronavírus-járvány miatt ugyanis – nem meglepő módon – elmaradtak a vendégei. András elmondása szerint egyik pillanatról a másikra tűntek el a kuncsaftok az élő szexiparban, majd pedig nála is, de szerencsére sikerült túladnia a lányokon – számolt be a Bors magazinnak. Bár a felszámolás biztos sok gonddal és bajjal járt, rosszul azért nem járt a tulaj, egy-egy szilikonnő ára ugyanis hatszázezer forinttól kezdődik, de az extráktól függően akár kétmilliót is lehet kapni értük.

magyar szexrobot bordélyház
Fotó: Bors

Nem is olyan régen még csak a sci-fi filmek képzelgéseinek tűntek a mindent tudó és minden vágyat kielégítő robotok, ma viszont már a legkülönfélébb kinézetű, mesterséges intelligenciával működő társalkodó és sikító robot is elérhető a piacon. Nagyon kényes kérdés, hogy a humanoid mimikával és emberszerű viselkedéssel bíró robotok képesek lesznek-e kiváltani a hagyományos emberi kapcsolatokat, ám a piac elképesztő mértékű növekedése jól jelzi, hogy még a felmerülő etikai kérdések sem képesek visszább vetni az iparág fejlődését, ahol időről időre egyre fejlettebb és emberszerűbb robotokkal rukkolnak elő.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!