Pályára rohanó cica a New York Yankees szurkolók új kedvence

A cirmos cica a mérkőzés nyolcadik inningjében, tehát már eléggé a vége felé lépett a pályára, feldobva a New York Yankees szurkolók estéjét. 

Különleges vendég érkezett a Yankees stadionjába, ugyanis egy kóbor macska bukkant fel a sportolók között, kicsit nézelődött, majd tisztelettudóan eltűnt, hogy a játék folytatódhasson. A New York Yankees baseball csapat szurkolói persze egy cseppet sem bánták, hogy a hívatlan játékos miatt még a meccs is megszakadt, a csapatuk ugyanis csúnyán kikapott a Baltimore Orioles-tól.


A berohanó állatok természetesen azonnal meg szokták nyerni az emberek szívét, itt sem volt ez másképp: a közönség hangos ujjongásban tört ki, egy csoport még skandálni is kezdett a „tiszteletére”, míg a szervezők a gyepre tévedt cicát igyekeztek leterelni a pályáról. Szegény macsek rendesen meg is ijedt ettől, de végül néhány perc kergetőzés után úgy döntött, önként távozik a helyszínről.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?