40 új filmmel jelentkeznek, amelyekben olyanok szerepelnek, mint DiCaprio, Jennifer Lawrence, Gal Gadot vagy Dwayne Johnson.

netflix filmek
A Netflix gyönyörűen kipattintotta magát, hiszen egy online videótékából mára a világ egyik legnagyobb globális tartalomszolgáltatójává vált. A cégnek jelenleg kb. 210 millió előfizetője van, ami azt jelenti, hogy elméletileg simán elérhetnek 1 milliárd potenciális nézőt is (családtagok, barátok, megosztott accountok stb.).

A verseny viszont óriási, és a cég is mindent belead, hogy megőrizze vezető pozícióját. Gyakorlatilag átáltak ipari termelésre, és ontják magukból a sorozatokat és filmeket. Idén ősszel például negyven új filmet mutatnak be, és hogy nem gyengéznek, azt jól mutatja, hogy ezekben keményvonalas hollywoodi szupersztárokat is felvonultatnak. Leo DiCaprio és Jennifer Lawrence (Don’t Look Up!), Dwayne Johnson (Red Notice), Gal Gadot vagy Zack Snyder rendezőként az Army of Thieves-ben.

Hát eléggé kíváncsiak vagyunk, de nagyon úgy fest, hogy a Netflix tényleg mindent megtesz, hogy kinyírja a hagyományos mozizást és tévézést.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!