Ez lehet az új Vivo csodamobil, az X70 Pro

ZEISS T* lencsékkel és 5x-ös periszkópkamerával díszeleg az élőképeken a Vivo X70 Pro okostelefon, amely hamarosan bemutatkozik. 

Az X70 Pro+ abszolút csúcsmodellt maga a Vivo villantotta meg nemrég, majd megerősítette, hogy az X70 széria szeptember 9-én mutatkozik be hivatalosan. A Pro modellt ugyan nem mutatta meg a gyártó, de ez a legérdekesebb, várhatóan ebből vesznek majd a legtöbbet. Erről került elő most egy élőkép.


A látottak tökéletesen passzolnak a napokban kiszivárgott, renderelt képekhez. Itt a hátlapon nincs üvegbetét, ami igazából jó hír, eggyel kevesebb sérülékeny elem.

Honnan lehet tudni, hogy ez a Pro modell? Ezen van az 5x-ös nagyítású, 125 mm-es periszkópkamera. Mindhárom modell hátlapján ZEISS T* lencsék lesznek mindenesetre, a motorháztető alatt pedig házon belül fejlesztett képfeldolgozó processzor. Állítólag Exynos chipre és 44 wattos gyorstöltésre lehet még számítani, bár az elődöknél a nemzetközi modellek végül Snapdragon 870-re váltottak.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?