Sokkol az új Bose füles ára, de cserébe lerobbantja a fejet, olyan jól szól

Fejlettebb hangzást, USB-C-s töltés és 24 órás üzemidő jellemzi az új Bose QuietComfort 45 fejhallgatót. 

A Bose QuietComfort 35 II debütálása után közel négy évvel megérkezett a gyártó legújabb modellje, az utód, a QuietComfort 45. Feketében és fehérben is létezik, a dizájn alapvetően változatlan, de több módosítás is történt. Van például USB-C-s töltés, maximum 24 órás üzemidő és egy negyedik mikrofon.


Nem hiányzik az aktív zajszűrés sem, ennek két módja van: a Quiet és az Aware. Előbbi eltompítja a zajokat, utóbbi felerősíti. A mélyebb hangzás érdekében alkalmazták továbbá az új TriPort akusztikus architektúrát.

A hangzás mobilos appon keresztül is testre szabható, továbbá vannak fizikai gombok és jackcsatlakozó is. A Bluetooth 5.1 többpontos csatlakozást tesz lehetővé. A teljes töltés 2,5 óra, 15 perc pedig 3 órás üzemidőre elég. A termék vételára 350 euró, azaz nagyjából 130 000 forint, ezzel pedig lényegesen többe került, mint amennyit manapság egy ilyen jellegű eszközért elkérnek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Bose

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?