Továbbra is gőzerővel támadja a magyar piacot a kínai mobilgyártó

Nagyon úgy néz ki, hogy a legtöbb európai országba napokon belül befutnak az Oppo Reno6 szériás mobilok. 

Az Oppo Kínában már június elején piacra dobta a Reno6 szériás mobiljait, majd július közepén aztán Indiában is. Most úgy néz ki, hogy Európán, sőt, az EMEA régión a sor, nagyjából egy héten belül.


Az Oppo Reno6 Pro 5G-t például celebekkel reklámozzák az Egyesült Arab Emírségekben, Egyiptomban pedig a Reno6 4G és a Reno6 5G konkrétan már előrendelhető. Utóbbi Kenyában is fent van az Oppo oldalán, szeptember 6-i megjelenéssel.

A német és a francia Oppo is teszi közzé a különféle kedvcsinálókat a weben, és szeptember 9-i bemutatót ígér. Emlegetik ebben a konkrét modellben használatos Dimensity 900 chipet, illetve szériára célozgatnak, tehát más modellek is jöhetnek még. A Pro és a Pro+ modellről sajnos nincs hír. Mivel az Oppo idén végre létrehozta hazai kirendeltségét is, és azóta a korábbi Reno modelleket kőkeményen nyomják itthon is, ezért biztosak lehetünk benne, hogy az új készülékek is hamar megérkeznek Magyarországra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Oppo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?