Itt az egyik legerősebb mini PC, ami valaha készült

AMD Ryzen 7 5700G APU-t épített a MINISFORUM az EliteMini X500 névre keresztelt mini PC-jébe. 

A MINISFORUM gyakorlatilag megállás nélkül mutatja be az új, nagyon ígéretes mini PC-ket. Itt van mindjárt az EliteMini X500, amelybe egy igen sokoldalú, 65 wattos AMD Ryzen 7 5700G APU került. Ezzel gyakorlatilag ez a gyártó eddigi legerősebb számítógépe, ezzel együtt a mini PC-t között is nagyon izmosnak számít.


A benne lévő chip 8-magos CPU-t jelent, melynek órajele akár 4,6 GHz-re is emelkedhet. Az AMD az SMT-t is támogatja 16-szálon, a GPU pedig 8-magos, 2 GHz-es órajel mellett. Így a legtöbb játékot sokkal jobban kezeli az EliteMini X500, mint a többi mini PC.

Az APU hűtéséről egy nagy ventilátor gondoskodik, amely minden oldalon szellőzik. Előre kizárólag egy kombinált jackcsatlakozót tettek, a többi portról egyelőre nem sokat tudni. Az sem tiszta, hogy mikor és mennyiért lesz kapható az apró erőbajnok.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: MINISFORUM

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?