Valami ökör megevett egy régi Nokia telefont!!

Egy koszovói férfinak négy napig volt a gyomrában a legendás Nokia 3310 mobiltelefon, aminek a kivételéhez még fel sem kellett vágni a hasát. 

Aki már bőven képes volt mobilt használni akkor, amikor a Nokia 3310 az egyik legmenőbb készülék volt, első körben valószínűleg a megbízhatóságot, és elpusztíthatatlanságot említi meg az eszközzel kapcsolatban. A kvarckijelzős mobilhoz lehet fűzni az ikonikus Snake című játékot, és ha kicsit visszanézünk, akkor az is eszünkbe juthat, hogy simán bírta egy hétig is egyetlen feltöltéssel. Nos, Koszovó fővárosában, Pristinában, valamilyen ismeretlen oknál fogva egy ilyen telefont sikerült lenyelnie valakinek, akiről annyit tudni, hogy 33 éves férfi. A hírek szerint az esetet követő negyedik napban ment el a kórházba, amikor már komoly fájdalmai voltak.


Az őt operáló orvos, Dr. Skender Telaku nem csupán a röntgenképet, hanem a telefon műtét utáni állapotát is közzétette. Érdekessége a dolognak, hogy a telefon eltávolításához nem kellett felvágni a gyomrot, hanem endoszkóp segítségével vették ki a három részre esett mobilt. A kétórás beavatkozás komplikációktól mentesen zajlott, bár a doktor azt is elmondta, az akkumulátor volt a legveszélyesebb darab, hiszen akár fel is robbanhatott volna a férfi gyomrában. Sajnos arról semmilyen információ nincs, hogy milyen szituáció lehet az, amiben egy Nokia 3310 valakinek a gyomrában köt ki. Hiszen már a mérete is olyan, hogy csak úgy simán nem lehet lenyelni, mint egy nagyobb falat sertéshúst.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?