Durvábban fog aratni az új Xiaomi mobil, mint egy kombájnfalka

Jön a Redmi K50 brutál töltéssel, királytigris kamerával, vízálló kivitelben. Mi kell még? Semmi! Ja, de: olcsó ár.

A Xiaomi az elmúlt években irgalmatlan ütemben kebelezte be a mobil piac egy részét, és nem is véletlenül. Tök jó stratégiát választottak, azaz elég fasza mobilokat adtak elég jó áron, olyan tulajdonságokkal, ami tényleg fontos az embereknek. Szóval mondjuk az LG-től eltérően nem a hülyeségekre, extra, spéci megoldásokra feküdtek rá, hanem a használhatóságra, ami a jelek szerint bejött nekik.


redmi k50

Úgy fest, hogy az ösvényről a jövőben sem fognak letérni, legalábbis erre utalnak az új Xiaomi mobil, a Redmi K50 kapcsán kiszivárgott infók. Ezek szerint egy szép nagy, 6,7 inches, 120 Hz-es OLED kijelzőt kap majd, ami nyilván elég jó képminőséget jelent. Elvileg egy Snapdragon 898 procit kap, és támogatja majd a 100 wattos gyorstöltést, ami azt jelenti, hogy az akksi pikk-pakk megtelik energiával.

A legjobb változatba 108 megapixeles főkamera kerül, és kap majd egy ultraszéles látószögű, valamint egy makró egységet is, ha minden igaz. A modell IP68-as minősítésű, azaz ellenáll a pornak és víznek is, és akár úszni vagy búvárkodni is elvihetjük magunkkal. Eddig minden elég jónak tűnik, a kérdés az ár, amiről még nem tudni semmit. De a céget ismerve azzal sem lesz különösebb para, szóval számíthatunk egy újabb bombasikernek ígérkező Xiaomi telóra….

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?