Hamarosan világszerte kaphatóak lesznek az Ikea és a Republic of Gamers (ROG) szerelemgyerekei, amelyek a svéd áruházláncban kerülnek majd forgalomba. 

Az Ikea és a ROG még tavaly szeptemberben jelentették be, hogy gamer bútorok és bútorkiegészítők készítésébe fognak, melyek között lesz asztal, szekrény, de egérkábel-vezető is. A kiegészítőkkel együtt a sorozat több mint harminc darabból áll, melyeket először Kínában és Japánban, októberben pedig világszerte elérhetővé tesz a vállalat.

A termékek klasszikus fekete, valamint kifinomult fehér és szürke verziókban lesznek kaphatóak, és az UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE és HUVUDSPELARE termékcsaládokat foglalják magukba (ezek közül az UPPSEL termékek készültek a ROG-gal közösen).

Olcsóbb és drágább termékek egyaránt megtalálhatóak a kínálatban, az abszolút csúcs az UPPSPEL névre keresztelt gamer asztal, amelynek magassága az optimális játékélmény megteremtéséhez motorral állítható, emellett kifejezetten széles asztallappal rendelkezik, és beépített USB-töltő portja is van. A kínálatban elérhetőek továbbá fejhallgatók, kontrollerek, bögretartó, nyakpárna és gyűrűs lámpa is.

ikea rog
Többek között októberben ilyen nyakpárna is érkezik az Ikea kínálatába (Fotó: Ikea)

A ROG-gal együtt tervezett termékek október folyamán válnak elérhető a magyar Ikea-áruházakban, ám addig is érdemes szétnézni a cég hivatalos oldalán, ahol az összes várható gamer bútor és bútorkiegészítő megtalálható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!