30 millió forintot érő, ritka, régi játékokat találtak egy elhagyott házban

Nagyjából 100 ezer dollár értékű retró játékra leltek egy elhagyott házban YouTuberek. 

Egyes játékok előbb-utóbb gyűjtői tárggyá változnak, és egy vagyont érhetnek. Nem ritkán több mint 1 millió dollárért árvereznek el régi videojátékokat (természetesen eredetit). Egy csoport fiatal YouTuber nemrég egy elhagyott házban nézelődött, és egy halom klasszikus játékra bukkant.


Egy 20 éve lezárt szobában bukkantak rá egy bontatlan, GameCube-ra írt The Legends of Zelda: The Wind Wakerre, továbbá egy PS2-es Drakengardra. Sok értékes és kevésbé értékes használt játék mellett az igen ritka Resident Evil 4 chainsaw kontrollerből is találtak egyet, ami önmagában egy vagyont érhet.

A projekt azért nem volt maradéktalanul sikeres, a csapat egyik tagját ugyanis megcsípte egy pók (arrafelé sok az igen veszélyes példány). Az illetők állítólag nem a meggazdagodás érdekében találták meg és adják el a játékokat, azok viszont már nem porosodnak tovább, hanem gyűjtők kezébe kerülhetnek.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Cheap Finds Gold Mines

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?