Pazar szereposztással érkezik a mozikba mindenki kedvenc vízvezeték-szerelője, Super Mario, ám ezúttal nem egy élőszereplős, hanem egy egészestés animációs filmben köszön majd vissza a jól ismert figura. 

Az 1993-ban bemutatott, Bob Hoskins főszereplésével készült Super Mario Brothers hatalmas bukás volt, és minimális bevételt hozott még annak ellenére is, hogy a világ leghíresebb videójáték-karakteréről, Super Marióról szólt. A nagy bukás ellenére a piros-kék ruhás vízvezeték-szerelő most újra visszatér a filmvászonra, ám mindenki nagy szerencséjére nem egy újabb élőszereplős változatban, a jövő decemberben érkező mozi ugyanis animáció lesz, amit a Nintendo is figyelemmel fog kísérni.

Az új feldolgozásért a Gru és a Minyonok alkotói felelnek, és olyan színészek kölcsönzik majd a hangjukat a karaktereknek, mint Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Peach hercegnő), Jack Black (Bowser), Charlie Day (Luigi) vagy épp Seth Rogen (Donkey Kong). Az említett színészeken kívül megszólal még Keegan-Michael Key (Toad), Fred Armisen (Cranky Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek) és Sebastian Maniscalso (Spike) is.

A bejelentéssel egy időben az első hivatalos plakát is megérkezett, ráadásul az is kiderült, hogy a készülő produkció december 21-én kerül majd a mozikba.

super mario film

Bár a Super Mario Brothers hatalmas bukás volt, a szintén videojátékból készült Sonic sikeréből kiindulva könnyen elképzelhető, hogy ezúttal végre egy jó feldolgozás is születik, ami méltó lesz az eredeti videójátékokhoz.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!