Darabokra kapták az iPhone 13 Prót, sok érdekesség kiderült

Ennek hála kiderült, hogy az iPhone 13 Pro egy 3095 mAh-s akkumulátort és egy Qualcomm X60 5G-modemet rejt. 

A WekiHome néven dolgozó kínai blogger nem várt tovább az iPhone 13 mobilok titkaira, ezért fogott egy iPhone 13 Pro modellt, és darabokra bontotta. A videóból sok érdekesség kiderül, és így már azt is tudjuk, hogy az akku kapacitása 3095 mAh.


Ez érezhető előrelépés az iPhone 12 Pro 2815 mAh-s energiaforrása után, de persze így is messze elmarad attól, amit az androidos mezőny nyújt. Az Apple chip és rendszer hatékonysága miatt azonban sokkal jobban kihasználja az akkut a készülék, mint amit az androidos mobiloknál tapasztalunk. Az akkut egyébként a Sunwoda Electronic gyártotta, és L-alakú.

Az iPhone 13 Pro belülről nem sokban különbözik az elődjétől, pedig sok apró módosítást eszközöltek. A 120 Hz-es kijelzőt a Samsung szállította, ahogy a RAM-ot is. A flash tárhelyet a Kioxia. Az 5G-modem pedig a Qualcomm X60-as. A Taptic Engine ezúttal kisebb lett.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: WekiHome

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?