Versenyt hirdet a Panasonic, magyarok jelentkezését is várják

A Panasonic Heating & Cooling Solutions negyedszer hirdeti meg a Panasonic PRO Awards pályázatot, melyre egész Európából várják a nevezőket. 

A díj a legjobb épületgépészeti projekteket ismeri el és felhívja a figyelmet a különféle rendszerek széles körében alkalmazott Panasonic megoldásaiban rejlő innovációra és minőségre. A verseny négy kategóriában zajlik, a legjobbak számára lehetőség nyílik, hogy a vállalat meghívására Japánba utazzanak.


A verseny kapcsán Enrique Vilamitjana, a Panasonic Heating and Cooling Solutions európai felelős igazgatója kifejtette: „Rengeteg remek példát találunk olyan projektekre, amelyek nagyon jól alkalmaznak energiatakarékos fűtést és hűtést, és szeretnénk segíteni abban, hogy ezek az erőfeszítések méltó elismerést kaphassanak. Mivel ügyfeleinkkel együtt továbbra is jelentős mértékben hozzájárulunk a fenntartható fejlődés céljainak eléréséhez, ezért arra törekszünk, hogy reflektorfénybe helyezzük azokat, akik keményen dolgoznak a fenntarthatóságon. Így hát arra bíztatjuk az épületgépészeti projekteken dolgozó szerelőket, építészeket, tanácsadókat, mérnököket és ingatlanfejlesztőket, hogy nevezzenek be a Panasonic PRO Awards-ra, és segítsenek minket abban, hogy minél több emberrel megismertessük nagyszerűen elvégzett munkájukat.”

panasonic pro awards
Fotó: Panasonic

A végső döntést meghozó, Európa különböző országait képviselő rangos szakmai bírákat magába foglaló testület olyan alkalmazásokra kíváncsi, amelyek innovatív és előremutató megoldásokat helyeznek a középpontba, valamint a fenntartható formatervezés, a hatékonyság, a költséghatékonyság és az esztétika tükrében készülnek el. A rangos öttagú szakmai zsűri tagja hazánkat képviselve Kisapáti Szilárd is, aki 2018-ban elnyerte az év épületgépésze címet Magyarországon, számos szálloda, ház, sőt vasútállomás és sportcsarnok tervezése is a nevéhez fűződik.

A 2018. november 1. és 2021. szeptember 30. között befejezett projektek pályázhatnak a PRO Awards díjaira. A nevezés 2021. november 15-én zárul le, a pályázatok kiértékelése után pedig a nyerteseket 2021 decemberében hirdetik ki.

A versennyel kapcsolatos részletekért, látogassatok el a https://www.aircon.panasonic.eu/HU_hu/pro-awards-2021/ weboldalra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?