A TechRax nevet viselő YouTube-sztár most sem sajnálta az áldozatul esett készüléket – ez esetben az iPhone 13 Prót –, és alapos stressztesztnek vetette alá, hogy kiderüljön, mennyire bírja jól, ha kalapáccsal kezdik el püfölni.   

A két hete megjelent iPhone 13-ról elmondhatjuk, hogy az idei év egyik legjobban várt csúcskészüléke. Természetesen ezért a gyártó meg is kéri az árát, az iPhone 13 Próért itthon ugyanis akár 641 ezer forintot is elkérhetnek. A horribilis ár láttán sokakban merülhet fel a kérdés, hogy a készülék mennyire strapabíró, és szerencsére itt vannak nekünk a youtuberek, akik imádják extrém módon elpusztítani a csúcskategóriás küyüket.

A YouTube-on TechRax néven futó vlogger arra szakosodott, hogy okostelefonokat vet alá szokatlan teszteknek, és amint az várható is volt, az iPhone 13 sem maradhatott ki a jóból. A nemrégiben bemutatott csúcsmobilt egy kis késes szabdalás után a jól ismert kalapáccsal csapkodós tesztnek vetette alá az ukrán származású influenszer, aki láthatóan maga is meglepődött azon, hogy mennyire jól viseli a készülék még az erős ütéseket is.

A videó tanúsága szerint az előlapra szerelt Ceramic Shield védőüveg tényleg hatásosan véd az ütésektől, és bár nem valószínű, hogy bárki is kalapáccsal verne szét egy iPhone-t a hétköznapokban, de így legalább látható, hogy még ezt is kibírja a készülék.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!