Centikről vetít hatalmas képet egy új projektor

Támogatja a Dolby Audiót az ultrarövid vetítési távolságú Fengmi R1 projektor. 

A Fengmi R1 egy elég drága projektor, még az ultrarövid vetítési távolságú modellek között is. Ennek ellenére legalább kompakt, mindössze 304 x 304 x 99 mm-es, továbbá támogatja a szemeket nem károsító ALPD technológiát.


A termék 1080p-s felbontást használ, és akár 200 hüvelykes képet is tud vetíteni. 1600 ANSI lumenes maximum jellemzi, 3000:1 kontrasztarány mellett. Vagyis világos szobákba már kevés. Boldogul viszont a 4K-s tartalmak dekódolásával, továbbá MEMC-támogatással us bír.

A termék maga Androidot futtat, MediaTek MT9669 chipen, 3 GB RAM-mal. Van két HDMI 2.0b portja, egy USB 2.0, egy Ethernet és egy optikai csatlakozó is helyet kapott rajta. Wi-Fi-képes, van két 10 wattos hangszórója, amik a DTS-HD mellett a Dolby Audiót is támogatják.

A gyártó a Banggoodon forgalmazza a Fengmi R1-et, 1300 dolláros áron – aki viszont megrendelni, annak az importálás költségeivel is számolni kell.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Fengmi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?