Hangbuborékot képez a fej körül a Sony nyakpántos hangszórója! Őrület!

Dolby Atmos-támogatással érkezett meg a Sony új vezeték nélküli hangszórója, a nyakban hordható SRS-NS7. 

A Sony piacra dobta a legújabb vezeték nélküli hangszóróját. Az SRS-NS7 nagy különlegessége, hogy nyakban hordható, ráadásul a kategóriában az első a világon, ami Dolby Atmos-támogatást is élvez. Mindez a WLA-NS7 Bluetooth jeladónak köszönhető, de nem árt egy BRAVIA XR tévé sem a funkcióhoz.


A hangzás testre szabását egy külön app segíti, amely a fülről készít fotókat a feltérképezéshez. Az alacsony válaszidejű funkció is elérhető, de kizárólag az új BRAVIA XR tévékkel.

A terméket persze mobilhoz, vagy bármi máshoz is lehet Bluetooth-on csatlakoztatni, és mivel mikrofon is van benne, hívásokhoz is jó. Egyszerre két eszközhöz képes továbbá csatlakozni a termék. A hangszórók fölfelé szólnak, szövettel vannak borítva, és a termék IPX4-es fröccsenésállósággal rendelkezik. Az üzemideje 12 óra, 10 perc töltés 60 perc használatot garantál. Az újdonság ára 300 dollár.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?