Újabb hasznos funkcióval bővülhet a WhatsApp

Ezúttal olyan funkció érkezhet a WhatsApp üzenetküldőbe, amelynek a segítségével szüneteltetni lehet a hangjegyzetek felvételét. 

A WABetaInfo forrásai szerint a WhatsApp hamarosan újabb funkcióval frissít. Ennek a segítségével a hangjegyzetek felvételében lehet majd szünetet tartani. Bár apróságnak tűnik a dolog, de aki használja a funkciót, annak nagyon sokat jelenthet egy ilyen újítás. Jelenleg ugyanis vagy elküldi a hangjegyzetet valaki vagy törli azt, ha csak részben készült el.


Ennek hála nem lesz szükség ismételt felvételekre, vagyis időt spórol a felhasználó. Amikor valamilyen zavaró dolog van a háttérben, egyszerűen szüneteltetni lehet a felvételt.

Azt persze nehéz megmondani, hogy a stabil verzióba mikor érkezik meg az újítás, de a WABetaInfo már videón is megmutatta egy tesztváltozatban, hogyan működik a gyakorlatban.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?