Igazán trendi lett a OnePlus Watch Harry Potter Edition okosóra

Végre hivatalosan is bemutatkozott a OnePlus Watch Harry Potter Edition okosóra, igaz, egyelőre csak Indiában kapható. 

Régóta emlegetik már, nemrég a OnePlus maga is megszellőztette, most pedig végre hivatalosan is bemutatta a OnePlus Watch Harry Potter Edition okosóráját. Minderre három hónappal az eredeti Harry Potter film megjelenésének 20. évfordulója előtt került sor.


A termék vételára 225 dollárnak felel meg, egyelőre csak Indiában kapható. Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy rengeteg a regionális termék, amely csak itt vagy ott kapható, a fogyasztók pedig csak találgathatnak, hogy mikor jut el más piacokra, ha egyáltalán szándékozik a gyártó ugyanazt, ugyanúgy elérhetővé tenni. A OnePlusnál egyre inkább jellemző ez.

Maga a OnePlus Watch Harry Potter Edition egyébként hardverben semmit nem változott, ellenben a ház réz színű lett, a szíj vegánbőrből készült, nyomott logóval. Több szoftveres újdonság és exkluzív számlapok is akadnak, továbbá ikonok, animációk, illetve a doboz is egyedi.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnePlus

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?