Csak egy kicsit lett drága az Apple hivatalos törlőkendője

Az Apple most sem hazudtolta meg önmagát, sikerült piacra dobni egy egyszerű mikroszálas törlőkendőt potom 8 ezer forintért.  

Megoszlanak a vélemények az Apple borsos árcéduláinak jogosságáról, ám az kétségkívül igaz, hogy az almás cég rendesen megkéri az árat a termékeiért, legyen szó okostelefonról, tabletről vagy épp fülhallgatóról. Az egyik frissen piacra dobott kiegészítő esetében azonban nincs vita, a cég kétségkívül túllőtt a célon, amikor egy sima mikroszálas törlőkendő árát 7 990 forintban határozta meg.


 „Puha, nem karcoló anyagból készült törlőkendővel biztonságosan és hatékonyan tisztíthatsz bármilyen Apple kijelzőt, köztük a nanotexturált üvegűeket is.” – olvasható a termék leírásában. Ez alapján a Apple hivatalos törlőkendője semmivel sem tud többet, mint más, a közértben is kapható párszáz forintos változat, ennek ellenére erős a gyanúnk, hogy még így is akadnak majd olyan hardcore Apple rajongók, akik netán még sorba is állnának érte.

apple törlőkendő
Fotó: Apple

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?