Mindent tud a ViewSonic új gamermonitora

32 hüvelykes, 4K-s, 144 Hz-es gamermonitor lett a ViewSonic Elite XG320U, majdnem mindent támogat, ami kellhet. 

A ViewSonic még augusztusban mutatott be egy szériányi 32 hüvelykes Elite monitort, azonban nem sokat árult el azokról. Most az Elite XG320U részleteit közölte a cég. Ez egy mini-LED-es háttérvilágítással rendelkező monitor, amelyet kifejezetten játékosoknak raktak össze, alapvetően az Xbox Series X és a PlayStation 5 mellé.


Emellett azonban a PC-s gamereknek is beválhat, hiszen támogatja a HDMI 2.1-et, a 4K-t, a 144 Hz-es képfrissítést, ami DisplayPorton 150 Hz-re húzható. A válaszidő 1 ms, a fényerő 400 nit, és kapott VESA DisplayHDR 600 plecsnit is a monitor. Az Adobe RGB 99 százalékát sikerült lefedni, támogatott továbbá az AMD FreeSync Premium Pro,a HDR, az elmosódást pedig a gyártó PureXP technológiája csökkenti.

A monitorhoz fejhallgató-akasztó is jár, valamint kábeltartó. Amerikában 1000 dollárért, novembertől vihető, a globális dátumot nem közölte még a ViewSonic.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ViewSonic 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?