Érdekes és sokoldalú az ASUS Windows 11-es Vivobook 13 Slate laptopja

Nem túl erős, annyira nem is olcsó, mégis praktikus Windows 11-es hibrid lett az ASUS Vivobook 13 Slate. 

Az ASUS legújabb hibrid laptopja a Vivobook S13 Slate OLED (T3300) lett. Ez állítólag a világ első 13,3 hüvelykes, OLED-kijelzős, szétcsatolható, windowsos laptopja. Ennek ellenére maga a hardver igen gyenge lett.


Konkrétan Intel Pentium Silver N6000 processzor, 4 vagy 8 GB RAM, 64 vagy 256 GB tárhely jár bele, előbbi ráadásul nem NVMe SSD, csak eMMC.

Az ASUS 16:9-es kijelzőt választott, ami a hibridek mezőnyében nem túl kedvelt megoldás. Ennek ellenére a lecsatolható billentyűzet nagy érintőpaddal rendelkezik, megfelelő méretű gombokkal, továbbá az ASUS Pen 2.0 is támogatott.

Akad két USB 3.2-es, C-típusú port is, a microSD-olvasó mellett. A vételár 599 dollártól indul, ezért csak a 4 GB RAM-mal és 64 GB-os eMMC-vel szerelt verzió jár, ami elég karcsúnak mondható 2021-ben. A gép kialakítása viszont igen praktikus.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: ASUS

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?