iOS-re is érkezik a Netflix videójátékos szolgáltatása

A rendkívül jól értesült és az Apple világából szinte mindig pontos információkat szállító Mark Gurman szerint a Netflix videójátékai különálló alkalmazások formájában érkezhetnek majd az App Store-ba. 

Ahogy mi is megírtuk, a világ vezető streamingszolgáltatója előző héten öt játékkal útnak indította videójátékos részlegét, amely éppúgy az előfizetés részeként érhető el, mint a platform klasszikus videós tartalmai. A szolgáltatás egyelőre kizárólag Androidra érkezett meg, ám egy elemzés szerint már nem kell sokat várni arra, hogy az Apple-eszközök felhasználói is hozzáférjenek a Netflix videojátékos tartalmaihoz.


A Bloomberg nagyágyúja, Mark Gurman nemrégiben arról számolt be, hogy a streamingszolgáltató játékai külön appokként jöhetnek az App Store-ba. Ez a gyakorlatban tehát azt jelentené, hogy a programokat az Apple alkalmazásáruházból egyenként tölthetjük majd le, a streamingszolgáltató appja pedig csak a játékok elindítására lesz alkalmas.

app store netflix
Elstartolt a Netflix videójátékos szolgáltatása. Fotó: About Netfflix

Ugyan a játékok terén a kínálat egyelőre igencsak szegényes, a cég ígérete szerint idővel bővül a repertoár, és a jövőben több játékra és funkcióra számíthatnak majd a felhasználók a Netflix Games keretén belül.

A jelenleg elérhető játékok listája:

  • Stranger Things: 1984 – magyar nyelvű
  • Stranger Things 3: The Game – magyar nyelvű
  • Card Blast
  • Teeter Up
  • Shooting Hoops

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?