Rég várt funkciót kapott a WhatsApp

A Facebook (pontosabban Meta) régóta várt funkciót fejlesztett a WhatsApp számára, amellyel egyszerre több eszközön is használható lesz a szolgáltatás. 

Mark Zuckerberg idén nyáron beszélt arról, hogy komoly funkciót fejlesztenek a csevegő számára, amely lehetővé tenné, hogy internet nélkül is összekapcsolhatóak legyenek az eszközök.


A jelek szerint a Facebook most jutott el odáig, hogy élesben is elkezdje tesztelni a funkciót – írja a GSMArena. Ugyan az Apple és Android készülékek tulajai is megkapták az újdonságot, az új funkció egyelőre még csak béta-állapotban van, így akit izgat a dolog és szívesen kipróbálná, annak tesztelőnek kell jelentkeznie.

A portál értesülései szerint a WhatsAppot egyelőre két héten keresztül lehet úgy használni, hogy a fő okostelefon offline állapotban is. Ez abban az esetben lehet különösen hasznos, ha az illető elvesztette a mobiltelefonját, illetve ha a készülék lemerül, és WhatsAppon szeretne üzenni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?