Csodás LEGO lépegető érkezik

A LEGO Csoport bejelentette az új LEGO Star Wars AT-AT készletet. Ez ugye minden Star Wars rajongó számára világos beszéd, de a kezdőknek elmondjuk, hogy itt a „négylábú” lépegetőről van szó.

Az AT-AT (a páncélozott, minden terepre alkalmas csapatszállító jármű) a Star Wars: A Birodalom visszavág című filmben bukkant fel először. A hatalmas gép először a jeges bolygó horizontján tűnt fel a hothi csatában, a feladata pedig az volt, hogy megtámadja a Lázadók Szövetségének pajzsgenerátorát. Előtte még soha nem láttak hasonlót, a Galaktikus Birodalom Szárazföldi Erők pedig hatalmas méretéből kovácsoltak előnyt, hogy leverjék a lázadókat és végleg megsemmisítsék az Echo Bázist.


A nagyméretű új LEGO készlet 6785 darabból áll, a lépegető feje és a lábai állíthatók, az ágyúk forgathatók, az oldalai leemelhetőek – így az elképesztő részletességű belseje is megcsodálható.  

Emellett a készlet kilenc minifigurával, valamint különböző kiegészítőkkel érkezik, mint például Luke Skywalker és a kábele, amivel az építők újrajátszhatják a híres jelenetet, amikor az AT-AT lépegetőn lógva próbálja meghiúsítani a támadást.

LEGO AT-AT, lépegető
Íme a legendás jelenet!

Veers tábornok, két AT-AT pilóta, egy hógárdista parancsnok és négy hógárdista minifigura, valamint két speeder bike, egy E-Web ágyú, és még rengeteg más interaktív elem és extra is található a készletben. Az elképesztő szettben akár egy egész hógárdista hadsereg is elfér, összesen 40 minifigura.

LEGO AT-AT, lépegető
Csodás kis szett.

A modell kötelező darab minden Star Wars rajongó számára. A készletet a legendás LEGO tervező, Henrik Andersen tervezte: „a mega méretű LEGO Star Wars AT-AT egy olyan készlet, amire mindenki régóta vágyik – izgalmas volt életre kelteni ezt a várva várt építményt. Az AT-AT egy mérnöki remekmű, a LEGO készlet pedig elképesztő darab, amely arra termett, hogy kiállítsák. Rengeteg apró részletet rejtettünk el, ami órákon át tartó szórakozást nyújt bármely LEGO vagy Star Wars rajongónak.”

A LEGO Star Wars AT-AT készlet 2021. november 26-tól érhető el a LEGO Store üzleteiben és a www.LEGO.hu/star-wars weboldalon. További információkat pedig a kifejezetten kockáknak szóló testvéroldalunkon találtok.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?