Kiesett a repülőből egy iPhone, de semmi baja nem lett

Egy orlandói repülőgép-pilóta véletlenül kiejtette a kezéből az iPhone-ját, a készülék azonban túlélte, sőt meg se karcolódott. 

Az Apple Insider számolt be a legújabb iPhone túlélős-sztoriról, ami a Florida középső részén található Orlando Executive Repülőtéren történt. Egy pilóta felszálláskor véletlenül kiejtette az iPhone-ját a gépből, ami így a kifutópályán landolt. Öröm az ürömben, hogy a Find My szolgáltatás segítségével viszonylag gyorsan meglett a készülék, ráadásul csodák csodájára egy karcolás sem esett rajta, miután kizuhant az óránként 50-60 mérfölddel közlekedő kétmotoros könnyűgépből.


Arról nem tudni, hogy a repülőgépes balesetet az iPhone melyik típusa szenvedte el, az mindenesetre bizonyos, hogy a készülék túlélte a kalandot, és végül vissza is került a tulajdonosához. Ennek tanúbizonyságára egy videó is felkerült a YouTube-ra, amelyen a reptér légiforgalmi irányítója és a pilóta beszélgetése hallható.

Nem ez az első alkalom, hogy az Apple mobiltelefonja túlél ehhez hasonló balesetet. 2020-ban egy iPhone 6S zuhant ki egy repülőgépből a Rio de Janeiro-i tavak felett, majd később tökéletesen működőképes állapotban került elő a tengerparton.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?