Új funkcióval jelentkezik a Netflix

A Fast Laughs funkció után ismét a rövid videókhoz nyúl a Netflix, a Kids Clips  szolgáltatást a gyerekek számára vezetnék be. 

A Netflix idén márciusban jelentette be a Fast Laughs névre keresztelt funkciót, amely úgy néz ki, mint a TikTok vagy az Instagram Reels, és rövid, vicces ízelítőket mutat be a streamingszolgáltatón elérhető filmekből és sorozatokból. A humoros kedvcsinálók a streamingszolgáltató alkalmazásán keresztül érhetőek el, ám csak az iOS készüléktulajdonosok számára, és csak bizonyos országokban.


Úgy tűnik, hogy a koncepció működik, ugyanis újabb rövid videós funkció van készülőben, ezúttal a gyerekek számára. A Bloomberg beszámolója szerint a Kisd Clips rövid klippeket mutatna be a gyereknek a nekik szánt sorozatos és filmes tartalmakból válogatva.

Netflix Kids Clips 
Fotó: Netflix

A Kisd Clips már a tesztfázisnál tart, ám arról egyelőre nincs információ, hogy az androidos készülékek megkapják-e az új funkciót. A Kids Clips kezdetben csak bizonyos piacokon (Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Írország, Latin-Amerika) lesz elérhető, de elképzelhető, hogy idővel több országban is elérhetővé tennénk.

A Netflix nemrégiben a videójátékos világba is belekóstolt: két héttel ezelőtt öt játékkal elindult a Netflix Games, amely éppúgy az előfizetés részeként érhető el, mint a platform klasszikus videós tartalmai.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?