Belógó szenzorsávval jöhet a Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Két kamera kerül majd a szenzorsávba, állítólag emiatt van szükség az érzékelőszigetre a következő Samsung csúcstableten, a Galaxy Tab S8 Ultrán. 

Nagyon úgy néz ki, hogy a kijelző alatti szelfikamerák minősége nem javul a várt tempóban, így aztán jó ideig maradnak a fúrt megoldások, továbbá a belógó szenzorsávok. Ami a Galaxy Tab S8 Ultra tabletet illeti, a Samsung utóbbira szavaz.


Az eddig kiszivárgott, renderelt képeken ez jól kivehető, ahogy az is, hogy fekvő tájoláshoz van igazítva az érzékelősziget. De miért van rá szükség? Ice Universe szerint azért, mert két előlapi kamerát használ majd a gyártó.

A szivárogtató szerint nem lesz túl nagy a szenzorsáv, de azért belefér egy ultraszéles kamera, a normál mellé. Az egyik pedig 4K@60fps videók felvételére is alkalmas lesz. A kijelző egyébként 14,6 hüvelykes, 120 Hz-es, AMOLED típusú lesz, a Snapdragon 8 Gen 1 csúcslapka mellé pedig 12 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet építhet a Samsung a Galaxy Tab S8 Ultrába.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Ice Universe, OnLeaks

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?