A Motorola is kipróbálhatja a képernyő alatti szelfikamerát

Az Edge S30 és az Edge 30 Ultra mellé egy harmadik új mobilt is hoz napokon belül a Motorola, azt kijelző alatti szelfikamerával. 

A Motorola napokon belül bemutatja a Snapdragon 888 Plus chipre építő Edge S30 mobilját, továbbá a Snapdragon 8 Gen 1 alapokra építkező Edge 30 Ultra csúcsmobilját. A szivárgások szerint lesz azonban egy harmadik modell is, amellyel a gyártó fejest ugrik a képernyő alatti szelfikamerák világába.


Ez a trend szűk másfél éve indult nagyjából, a ZTE kezdte a sort az Axon 20-szal. Azóta a Xiaomi és a Samsung is átvette a technológiát, de a szakértők szerint a képminősége még mindig igen gyenge az effajta megoldásoknál.

A Motorola első ilyen kamerával szerelt eszközéről sajnos még nincsenek konkrétumok. Az elmúlt hónapok fejlesztései alapján biztos, hogy a rejtett kamera nem lesz feltűnő, nem megy a kijelző kárára. De az is erősen valószínű, hogy bármilyen rendes szelfikamera még mindig jobb képeket csinál.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: OnLeaks, Motorola

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?