Nagy erőkkel teszteli a Xiaomi a MIUI 13-at

Folyamatosan keringenek a jelentésekben a különböző eszközlisták, ezek alapján néhány modellre hamarosan jöhet az Android 12 és a MIUI 13 felület. 

A Xiaomi MIUI 13 felületének forráskódja szerint a Xiaomi 12X és a Xiaomi 12 is megjelennek decemberben (várhatóan csak Kínában, egyelőre). Ezen felül a Redmi K50 is készül. Előkerült továbbá pár lista arról, hogy mely készülékek kaphatják meg frissítésként első körben a MIUI 13 felületet.


Szokásos módon ezúttal is lesz olyan modell, amin Android 11-re érkezik a MIUI 13, de olyan is, amin már Android 12-vel. Android 12-t és MIUI 13-at kaphat rövid időn belül a Mi Mix 4, a Mi 11 Ultra, a Mi 11, Mi 10S, a Mi 11 Lite 5G, a Redmi K40, a K40 Pro.

Az elmúlt hónapok alapján igen valószínű, hogy a frissítéseket először a Kínában eladott modellekre teszik közzé, a nemzetközi változatokra pedig csak később jönnek majd a csomagok.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: TechRadar, Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?