Felfújták a Nintendo Switch konzolt

Az UpSwitch Orion egy olyan kiegészítő, ami 11,6 hüvelykes konzollá változtatja a Nintendo Switch-et. 

Bár a Nintendo Switch OLED-kijelzős modellje nagyobb, mint az eredeti Switch és Switch Lite, így sem túl nagy, csupán 7 hüvelykes a képernyő. Az UpSwitch ezen akar segíteni az Orio nevű kiegészítővel, ami egy hordozható monitor, beépített Joy-Con slotokkal, többek között.


Az ötlet lényege, hogy az Orion egy 11,6 hüvelykes, full HD-s konzollá változtatja a Switch-et. A felbontást feltehetően a kiegészítő skálázza fel, de erről pontos részleteket a fejlesztő nem közölt.

Az Orion egy 10 000 mAh-s akkut is rejt, ha szükség, ebből a Switch is feltölthető játék közben. Vannak sztereó hangszórók, jackcsatlakozó, HDMI és USB-C port, sőt, állvány is.

Érdekesség, hogy mivel egy hordozható monitorról van szó, HDMI porton keresztül igazából bármilyen eszköz rácsatlakoztatható, akár egy Xbox is. Persze ott az energiaellátás nem lesz megoldott. A terméket jelenleg az Indiegogón keresztül kínálják, 249 dollárért.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: UpSwitch

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?