Elég volt! Beteg nőt vert a magyar YouTuber élő adásban (18+)

Iszonyatos, ami a legnagyobb videómegosztó portálon zajlik. Olyan dolgok történnek fő műsoridőben, amelyekért a normál tévécsatornákat rég betiltották volna.

Az kétségtelen, hogy a YouTube-on rengeteg normális, hasznos, szórakoztató videó található, de van egy olyan rétege a felhasználóknak, akik minősíthetetlen tartalmat állítanak elő. A baj csak az, hogy nekik pedig a portál minden probléma nélkül teret ad.


youtube erőszak

Patrik nevű olvasónktól kaptunk egy üzenetet egy linkkel, amely egy sokkoló videóra vezetett. Ezt nem is tesszük be ide, aki akarja saját felelősségére kattinthat, de felhívjuk a figyelmet, hogy tényleg eléggé felkavaró az anyag. Ebben egy magyar, vagy legalábbis magyarul kommunikáló YouTuber látható, aki állítólag élő adásban, este nyolc körül erőszakoskodott egy, a jelek szerint mentálisan és fizikailag is sérült nővel.

Egyszerűen döbbenet, hogy ilyesmi lemehet úgy élő adásban, hogy ezt követően semmilyen gond vagy probléma nem éri annak készítőjét. Egy normális világban valakit egy ilyen után azonnal bannolnának örökre, és még a rendőrséget is ráhívnák. Ha ugyanis valaki ezt nem a kamerák előtt, hanem egy köztéren csinálná, akkor jó eséllyel perceken belül megérkeznének a rendfenntartó szervek. Most tényleg meg kell várni, hogy valaki a nézettségért meghaljon élő adásban, hogy történjen valami? Mert nyilván nem az önkifejezés vagy a művészet kedvéért készít valaki ilyen anyagokat, hanem mert kattintást, nézőket, és azért cserébe a reklámokon keresztül pénzt akar. Amennyiben ez a valóságshowk legalját idéző felvétel egy „normális” tévécsatornán ment volna le, akkor azt azonnal betiltották vagy radikálisan megbüntették volna, de úgy látszik, hogy a YouTube-on mindent lehet. Az internet a vadnyugat még mindig, de ennek nem lesz jó vége….

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?