Befékezte az Android 12-t a OnePlus

Olyan sok hiba került a OnePlus 9 és a OnePlus 9 Pro OxygenOS 12 rendszerébe, hogy annak közzétételét inkább leállították. 

A OnePlus csak nemrég indította el az Android 12-alapú OxygenOS 12 rendszerét a OnePlus 9 és OnePlus 9 Pro modellekre, hogy aztán tele legyenek a fórumok és a média azzal, hogy borzalmasan sikerült a frissítés, és tele van komoly hibákkal.


Miután az interneten minden érintett sorra háborgott a történteken, a OnePlus végül hivatalosan is elismerte a problémák létezését, és leállította a frissítések közzétételét. A cég állásfoglalása szerint dolgoznak a hibák kijavításán, és amint lehetséges, közzéteszik a frissített csomagokat.

Remélhetőleg nem telik majd sok időbe, és másodjára már sikerül jó munkát végezni. Sajnos egyre több cégnél látszik, mi az ára a kiélezett versenynek: egyre több hiba kerül a szoftverekbe, és sajnos nem csak az androidos frissítéseket vagy a Windows 11-et érinti a jelenség.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Mashable, GSMArena

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?