Ennek sokan fognak örülni: élő ügyfélszolgálatot vezet be a Facebook

A jövőben sokkal könnyebb dolgunk lehet, ha problémába ütközünk: a Facebook már teszteli az új szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy élő emberrel lépjünk kapcsolatba, ha segítségre van szükségünk. 

Aki fent van a Facebookon, az jó eséllyel találta már magát szembe valamilyen problémával, hiszen a közösségi oldal tele van buggal, hibával. Az immár Meta néven tevékenykedő vállalat most látta elérkezettnek az időt, hogy élő ügyfélszolgálatot vezessen be a közösségi oldalra, igaz egyelőre csak az Egyesült Államokban és angol nyelven.


A Facebook-felhasználók korábban hibabejelentés formájában kérhettek segítséget, amit vagy megoldottak vagy nem, és a legjobb esetben is napokat kellett várni a probléma elhárítására. A jövőben ez sokkal egyszerűbb és kényelmesebb lehet, robot helyett ugyanis valódi, hús-vér emberrel vehetjük fel a kapcsolat a csevegőablakban, aki remélhetőleg gyorsabban tud majd segíteni, hogy a hiba megszűnjön.

facebook élő
Élő, angol nyelvű ügyfélszolgálatot tesztel a Facebook az Egyesült Államokban. (Fotó: Meta)

A Facebook egyébként már teszteli a funkciót, amely az alkalmazáson keresztül lesz majd elérhető el, és egyelőre csak fiókzárolással kapcsolatos ügyekben lehet igénybe venni. Jó hír, hogy a vállalat elmondása szerint a jövőben minden esély megvan rá, hogy az angol mellett más nyelveken, a világ több pontján is elérhető legyen az élő ügyfélszolgálat.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?