Nem a Galaxy Z Flip 3-ra pályázik az új, összehajtható Nokia mobil

Összehajtható, de klasszikus mobiltelefon lesz a Nokia 2760 Flip, felokosított funkciókkal. 

Nagy divat az összehajtható okostelefon, hiszen nagy médiafigyelem övezi a kategóriát, ráadásul a nyereség is jóval nagyobb ezeken a horrorisztikus árú, egyelőre nem teljesen kiforrott készülékeken. Összehajtható mobil persze régen is volt, és ami azt illeti, még mindig létezik a klasszikus kagylómobil.


A legújabb összehajtható Nokia mobil éppen ilyen, vagyis nem a Samsung Galaxy Z Fold 3 vagy a Galaxy Z Flip 3 babérjaira tör. Hivatalosan még nem mutatták be, de a fotója már kiszivárgott a Nokia 2760 Flip 4G készüléknek.

Mivel „butatelefonról” van szó, 320 x 240-es LCD-kijelzővel, 1450 mAh-s akkuval és 14 napos készenléti idővel van dolgunk. A KaiOS rendszer azért tud pár okosságot, okostelefonos funkciókat, és akad 4G, Wi-Fi, 32 GB tárhely, microSD-foglalat is.

A készülék ideális lehet majd azoknak, akik kiszakadnának az okostelefonos és appos, közösségi oldalas függőségből, de azért nem mondanának le a kommunikáció modern formáiról sem.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: NPU, TNW

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?