A Xiaomi is megirigyelhette a Galaxy Z Flip 3 sikerét

Újabb összehajtható mobilt szabadalmaztatott a Xiaomi, ezúttal olyan kagylóformátumban, ami a Samsung Galaxy Z Flip 3-ra emlékeztet. 

A Xiaominak a Mi Mix Fold formájában van már összehajtható mobilja, igaz, az nem kapható globálisan. Ennek a modellnek utódja is lesz, de a jelek szerint a Xiaomi is komolyabban szeretne betörni a szektorba. Erre utal, hogy Kínában már szabadalmaztattak is egy újabb összehajtható modellt, méghozzá egy kagylóformátumút.


Ez a készülék a vázlatok alapján nagyon hasonlít majd a Samsung Galaxy Z Flip 3-ra, vagyis elmondható, hogy a teljes ágazat a Samsung által képviselt két vonalat követi jelenleg.

Miután nem csak a Samsung, de a Motorola és a Huawei is ott van a mezőnyben, továbbá a Honor és az Oppo is az új szereplők között van, érthető, hogy a Xiaomi komolyabb jelenléttel szeretne hasítani egy szeletet magának a piacból.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: MKBHD, CNIPA 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?