Videón a Honor összehajtható csúcsmobilja

Köztudott, hogy a Honor már javában készíti Magic V névre keresztelt összehajtható okostelefonját, amelyről most egy egyperces videó is felbukkant a Weibo kínai közösségi médián. 

Mostanában nagy divat a hajlítható, ám flexibilisnek még továbbra sem mondható mobiltelefonok piacra dobása, a gyártók sorra jelentik be saját készülékeiket, hiszen senki sem akar lemaradni a versenyben. Karácsony előtt néhány nappal bombaként robbant a hír, hogy a fiatal kínai gyártó is összehajtható képernyővel ellátott okostelefonnal készül, sőt egy promóciós képen már láttatni is engedte az új csúcstelefont.


Az összehajtható készülékről nagyon keveset lehetett tudni, csupán annyit, hogy a Snapdragon 8 Gen 1 rendszercsip kerül bele, és a hivatalos fotó alapján szimmetrikus kialakítású lesz, továbbá a kamerasziget a készülék jobb oldalán kap majd helyet.

A gyártó a napokban egy rövidke ízelítőt is közzétett a zászlóhajós szerkezetről, amelyből kiderült, hogy a készüléket hatalmas külső kijelzővel szerelték fel, az USB-C-aljzatnak pedig a mobil alján a hangszóró mellett találtak helyet. Továbbá az is világossá vált, hogy nem lesz hézag a képernyők között összezárt állapotban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Honor Magic V mikor érkezik, de abból kiindulva, hogy nemrégiben közzétett egy teaser videót a gyártó, minden esély megvan rá, hogy nem kell már sokat várni rá.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?