Ennyire prémium okosórát még nem kínált a Xiaomi

Kínában a Xiaomi Watch S1 okosórát is bemutatták, a nemzetközi elérhetőség részleteire persze várni kell. 

A Xiaomi nem csak a 12 szériás új mobiljait mutatta be nemrég Kínában, hanem az eddigi leginkább prémium okosóráját is. Ez lett a Xiaomi Watch S1.


Az óra rozsdamentes acél házat kapott, zafírüveg védi az 1,43 hüvelykes, AMOLED típusú kijelzőjét. A rendszer külső felektől származó appokat is támogat, ebből sejthető módon nem Wear OS-t futtat.

Képes 117 edzésformát követni, továbbá 5 ATM-es vízállóság jellemzi. NFC-s modulja révén mobilfizetésre is alkalmas, a mikrofon és a hangszóró pedig hívásokhoz, kihangosítóként teszi alkalmassá. Ezen felül pulzus, véroxigén-szint, alvás követésére is alkalmas, továbbá GNSS is van benne. A 470 mAh-s akkuja akár 12 napos üzemidőt is lehetővé tesz.

Az óra ára szíjtól függően 165 vagy 175 dollár, Kínában. Azt, hogy Európába mikor és mennyiért jut el, szokás szerint megint nem tudni.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Xiaomi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?