Még mindig a Xiaomi gamermobilja a legerősebb

Az AnTuTu decemberi toplistáját is a Xiaomi Black Shark 4S Pro uralja. 

Az AnTuTu nemrég kiadta a december hónapra vonatkozó toplistáját, ebből pedig kiderült, hogy zsinórban harmadszor a Xiaomi Black Shark 4S Pro gamermobilja számít a legerősebb androidos okostelefonnak (már ami a szintetikus méréseket illeti ugye).


Értelemszerűen a kocka hamarosan fordulhat, hiszen ebben a modellben még a Snapdragon 888 Plus chip dolgozik, rövidesen azonban a Snapdragon 8 Gen 1-es készülékek zöme is megérkezhet. Elsőként a Moto Edge X30 és a Xiaomi 12 Pro érkezhet meg a listára, amint ezeket elég nagy darabszámban tesztelték.

A lista ötödik helyére került egyébként az Oppo Find N összehajtható mobil. A középkategóriában nincs túl nagy változatosság, mindegyik eszköz az első tízben Snapdragon 700G szériás chipre épít, a csúcson pedig az iQOO Z5 áll, a Honor 60 Pro előtt.

Az AnTuTu maga is azt mondja, hogy a nyers számok nem sokat jelentenek, a mobilok nagyon közel állnak egymáshoz a gyakorlati teljesítményt tekintve. Nagy ugrás majd 2022 második felében jöhet, az új CPU-magok miatt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Sparrowsnews, AnTuTu

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?