Megint retrómobil lesz az új iPhone SE

2024-re halasztotta az iPhone 11-re építő olcsó mobilját az Apple, így az iPhone SE (2022) megint régi dizájnt hoz. 

Lassan egy éve beszélnek már arról, hogy a következő iPhone SE modern dizájnt hoz, nemrég pedig már azt pletykálták, hogy az iPhone 11-et veszi majd alapul, és 5G-képes lesz. A szivárogtatók információi szerint azonban az Apple frissítette a terveit, és 2024-re halasztotta az új dizájnt az olcsó mobilja kapcsán.


Így az iPhone SE (2022) aztán megint a régi dizájnnal jöhet, vagyis a 2017-es iPhone 8-at kapjuk meg alapvetően, más hardverrel. Ez már az olcsó mobilok piacán is erősen retrónak számít majd, hiszen az utóbbi 1-2 évben még az olcsó készülékek is csupa kijelzőre váltottak az előlapon.

Persze aki a legolcsóbb iPhone-t keresi, annak valószínűleg nem számít majd az elavult dizájn, főleg, ha a készülék 5G-képes is (bár ennek továbbra sem igazán van gyakorlati előnye a beszámolók szerint…). Szakértők szerint csak az Apple-nél lehetséges, hogy egy 2 évente frissülő termék, ami 4 évig ugyanazt a dizájnt használja, ilyen jól fogyjon – de végül is egy olcsó iPhone-ról van szó.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Trusted Reviews, TechCrunch

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?