Élőképeken látható az Oppo Find X5 Pro, amely a feliratok szerint rálicitál a OnePlus 10 Próra, jelezvén utóbbi márkabeli alárendeltségét. 

Mióta kiderült, hogy a OnePlust gyakorlatilag beolvasztja az Oppo, várható volt, hogy átrendeződnek az erőviszonyok. Ez látszott azon, hogy a OnePlus 9 széria frissítései már a ColorOS felé tolódtak, majd a OnePlus 10 Pro nemrég debütált ugyan, de csak a kínai piac számára. A jelek szerint a OnePlus védjegyének számító Hasselblad-együttműködést is átemeli az Oppo.

Felbukkantak ugyanis az első élőképek az Oppo Find X5 Pro csúcsmobilról, amely várhatóan szintén hamarosan debütál. A hátlapon jól látható, hogy a kiemelkedő kamerasziget marad, ezúttal viszont már ott van a Hasselblad felirat, tehát az többé nem a OnePlus erőssége, hogy együtt dolgozik a márkával. Azért, hogy éreztessék: a OnePlus 10 Pro az alárendelt, az Oppo Find X5 Pro a csúcs, azt is ráírták a hátlapra, hogy utóbbiban a MariSilicon chip dolgozik. Ez az Oppo új NPU-ja, amely a fotózást turbózza fel jelentős mértékben.

A Find X5 Pro egyébként 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel jöhet, Snapdragon 8 Gen 1 lapkával, ColorOS 12.1 rendszerrel. Várhatóan eleinte ez is csak Kínában lesz elérhető.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Fotó: DigitalTrends, Weibo