Garázsban készült el a kézműves Disneyland

Ha a gyerekek kedvenc Disneyland mutatványa a Star Wars tematikájú Star Tour, akkor milyen apa az, aki ezt nem reprodukálja a saját garázsában? 

A filmiparban dolgozó Mark Eaton kislánya szeretett volna egy Disneyland jellegű szülinapi mulatságot, ezért az édesapja úgy döntött, megalkotja a Star Tours otthoni változatát, egy garázsnyi helyre optimalizálva. Maga a téma az eredeti, 1987-es változatot dolgozza fel, amiben Paul Reubens alakítja az újonc pilótát, Capt. Rexet, akinek ez az első repülése, és még szoknia kell a feladatot. Ahhoz, hogy a gyerekek megfelelően szórakozzanak, Mark tulajdonképpen egy mozgásszimulátort készített, de ahogy a videóban is látható, igencsak jónak tűnik az élmény.


A leírásban olvasható, hogy a kislány még 2019 őszén gondolta ki ezt az egészet, és szülei el is kezdtek keményen dolgozni, hogy teljesítsék a kérést, de a koronavírus járvány keresztülhúzta a számításokat. Ám végül 1,5 évvel később mégis sikerült megtartani a bulit, és a gyerekek szemmel láthatóan nagyon élvezték a mulatságot. Apró érdekesség, hogy amikor a videó felkerült a YouTube-ra, akkor még látni lehetett a lefelé mutató hüvelykujjak számát. Egyszerre mulatságos és szomorú, hogy az egyik hozzászóló szerint az a néhány darab „nem tetszik” valószínűleg a Disney ügyvédjeitől származik. Erre erősít rá, hogy a videó leírásában ott szerepel az is, hogy ebből az egészből semmiféle bevétel nem származik, és inkább úgy kell felfogni a jogtulajdonosoknak, mint egy szerelmes levelet Disneyland felé.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?