Szia uram! Thor kalapácsa legóból, érdekel?

A legóból készült Thor kalapácsa pontosan olyan, ami alkalmas az instant birtoklási vágy kiváltására. 

Ha lenne olyan rovatunk, ami a „hihetetlen, hogy ezt is össze lehet rakni legóból” nevet viseli, ez a darab mindenképpen joggal pályázna a bekerülésre. A teljes néven Thor’s Hammer Mjölnir Marvel Cinematic Universe szett (röviden azért legyen csak Thor kalapácsa) 979 darabból áll. Megjelenésére alig egy hónapot kell várni, hiszen március 1-től lesz majd kapható, mégpedig 99,99 dollárért, ami itthoni pénzeszközben bő 31 000 forint. Méreteit tekintve 49 centiméter magas, és 29 centiméter széles. Ez a részletesen kidolgozott modell vélhetően tökéletes kiegészítő lehet minden képregényrajongó számára.


Már csak azért is, mert nem csak úgy magában van, hanem adott hozzá egy talapzat, ami a „Mjölnir” szót tartalmazó, és za Infinity Saga logóját ábrázoló információs táblával kiegészítve. Akinek ez nem lenne elég, érdemes tudnia, hogy ráadásul egy Thor minifigurát is van a kalapács fejében elrejtve. Sőt, egyetlen elem eltávolítása után akad ott lesz még a Végtelen Kesztyűnek, a Tesseractnak és Odin Tüzének összes kisméretű is. A legóból készült kalapács előnye (vagy hátránya), hogy esetében mindenki méltó arra, hogy felemelje, ugyanakkor különleges képességei senkinek nem lesznek tőle. Ami talán szerencsés is, figyelembe véve azokat az emberi tulajdonságokat, amelyek alapján egy ilyen eszközzel valaki sokkal inkább rosszra használná, mint jóra.

[sc name=”facebook” ][/sc]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?