Bosszantó dologtól szabadít meg a Netflix új funkciója

Új funkciót kapott a Netflix, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsuk azokat a tartalmakat, amelyeket már biztosan nem fogunk tovább nézni, ahelyett, hogy az idők végezetéig a Nézd tovább listában kísértenek. 

A Netflix sok-sok ezer tartalmat kínál a platformon, amelyek között akadnak jobb és rosszabb alkotások egyaránt. Éppen ezért nem egyedi eset, hogy a néhány nap alatt ledarált sorozatok mellett jó pár olyan is akad, amelyeket ilyen-olyan okokból félbehagytunk, és annak ellenére, hogy majdnem biztos, hogy nem is nézzük tovább, ott virítanak a kezdősorban.


Szerencsére a Netflix erre is megtalálta a megoldást, világszerte bevezetett ugyanis egy olyan funkciót, amely segít eltávolítani a Nézd tovább sorból azokat a tartalmakat, amelyeket ha törik, ha szakad, már biztosan nem fogunk folytatni – írja a The Verge. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy kiválasztjuk az eltávolítani kívánt elemet a sorból, majd az oldalsó menüsorban lefelé görgetve rányomunk a “Remove from Continue Watching”, magyar fordításban az „Eltávolítás a sorból” nevet kapó parancsra. Az eltávolítás visszavonására is van lehetőség, ehhez Remove from Continue Watching feliratra kell kétszer kattintani.

Ugyan a funkció a mobilos és számítógépes felhasználók számára már eddig is elérhető volt, most végre a tévés alkalmazások főoldaláról is kipaterolhatjuk azokat a tartalmakat, amelyeket bizonyos okokból kifolyólag már nem szeretnénk ott látni.

Bár a funkció nem hoz egetverő változást az oldal életében, kétségkívül sok bosszús pillanattól kímélheti meg a felhasználót.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?