OLED-kijelzőt rakott a Sony az új hangprojektorára

2.1-csatornás hangprojektor lett a Sony HT-S400, OLED-kijelzővel és 270 eurós árcédulával. 

A Sony a középkategóriába szánja a HT-S400-as hangprojektorát, amelynek a vételára 270 euró. Ez a modell támogatja a Dolby Digital és az S-Force PRO Frount Surround szabványokat, utóbbi a házon belüli térhangzásos technológia. A Dolby Atmos ugyanakkor nem támogatott.


A meghajtók kérdése sem igazán derült ki a bemutató során, az mindenesetre igen, hogy 330 wattot tud a rendszer, és van egy vezeték nélküli mélynyomó. A hangprojektor vezérelhető Sony Bravia TV-vel is, a legtöbb beállítása szintén.

A beépített Bluetooth modem révén bármilyen kompatibilis tévéhez csatlakoztatható az eszköz. Sajnos csak az SBC kodek támogatott, az aptX és az LDAC nem. A legjobb hangminőség mindenesetre HDMI kábel segítségével érhető el.

A Sony feldobta az ajánlatát egy apró OLED-kijekzővel is: ez a beállítások módosítására való, de arra is alkalmas, hogy az éppen aktuális bemenetet mutassa. A HT-S400 forgalmazása áprilisban indul.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?